MELLOMFINANSIERING

Ved salg av gammel bolig og kjøp av ny bolig.

MELLOMFINANSIERING

Hvis mesteparten av egenkapitalen din til kjøp av ny bolig ligger i gammel bolig, vil du trenge et mellomfinansieringslån.
Dette er et kortsiktig lån hvor banken forskutterer egenkapitalen din frem til gammel bolig er solgt og du har fått fullt oppgjør fra salget.

Et mellomfinansieringslån vil normalt være salgssum fra nåværende bolig, minus boliglånet ditt på denne, minus utgifter til megler/annonsering m.m.
Etter dette regnestykket vil du finne ut hva egenkapitalen din i nåværende bolig er, og det er dette beløpet man får mellomfinansieringslånet til.

TA NYTTE AV VÅR EKSPERTISE

Takket være våre egne avtaler og gode kundeforhold med ulike banker, samt vår lange erfaring i bransjen, kan vi enkelt hjelpe deg med din lånesøknad. Denne hjelpen kommer uten noen ekstra kostnader på ditt lån da vi får lønn fra bankene vi samarbeider med.

Merk at det ikke er Meglerfinans AS som vurderer og innvilger din lånesøknad eller utlåner penger. Det vi tilbyr er rådgivere som kan hjelpe deg med å forhandle gunstige lånevilkår og anbefale beste lånetilbud for deg – helt gratis og uforpliktende.

Meglerfinans AS

Sandstuveien 60 A

1184 Oslo

Mobil: 911 99 457

© Copyright Digital Mediepartner AS-All Rights Reserved-2019