SPESIALLÅN / BOLIGLÅN

Inntil 85% finansiering - inntil 100% finansiering med sidesikkerhet

SPESIALLÅN

Meglerfinans AS hjelper deg som har økonomiske problemer. Har du problemer med å få lån eller refinansiere dagens lån fordi du har betalingsanmerkning ønsker vi å hjelpe deg. Har du betalingsevne og kan stille sikkerhet i bolig kan Meglerfinans AS jobbe for å få alt på en faktura.

Meglerfinans AS har avtale med samtlige banker som tilbyr spesiallån.

Eks:

Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

BOLIGLÅN

Kjøp av bolig er kanskje en av de viktigste investeringene du gjør i livet. I den forbindelse er det mange hensyn å ta og ett av disse er hvordan man skal finansiere drømmeboligen. Meglerfinans AS gjør denne jobben gratis for deg som kunde.

TA NYTTE AV VÅR EKSPERTISE

Takket være våre egne avtaler og gode kundeforhold med ulike banker, samt vår lange erfaring i bransjen, kan vi enkelt hjelpe deg med din lånesøknad. Denne hjelpen kommer uten noen ekstra kostnader på ditt lån da vi får lønn fra bankene vi samarbeider med. 

Merk at det ikke er Meglerfinans AS som vurderer og innvilger din lånesøknad eller utlåner penger. Det vi tilbyr er rådgivere som kan hjelpe deg med å forhandle gunstige lånevilkår og anbefale beste lånetilbud for deg – helt gratis og uforpliktende.

Meglerfinans AS

Sandstuveien 60 A

1184 Oslo

Mobil: 911 99 457

© Copyright Digital Mediepartner AS-All Rights Reserved-2019